top of page

MEZI NÁMI


MEDOVĚ ULEPENÁ


Přijde ti, že jsi jako poslední kůl v plotě. Jen co si na to zvykneš, objeví se on a má v ruce sklenici s medem. Ty nevidíš, neslyšíš a necháš si ten med namazat kolem pusy. Všechno je přesladké, až na ten den, kdy lžička cinkne o dno. Sklenice je prázdná a ty přes ni vidíš jeho i sebe. Jsi vedle něho jako poslední kůl v plotě. Jenže ty staré džíny už ti dávno nejsou.


SI PLAV


„Ty jsi tak umanutá!“ Vynadala mi kamarádka. „Snažíš se, vztekáš a trápíš se úplně zbytečně. Už to pochop, jsou věci, které prostě neovlivníš. Nech to být, ono to nějak dopadne.“ Má pravdu, tak já HO teda nechám plavat.


CHTĚLA JSEM


Chtěla jsem říct: stýská se mi a řekla jsem: odejdi. Chtěla jsem napsat: buď se mnou víc a napsala jsem: odejdi. Chtěla jsem pošeptat: tohle cítím jen s tebou, on už ale odešel.


VE LŽI


Zeptal se, a ty chceš žít ve lži? Odpověděla jsem, že ne.

Tak mi ji řekl. Neulevilo se mi, Jen jemu.


NENECH HO


Je mi teskno, chtěla bych pohladit a obejmout. Pro jiné srdce jsem opustila to svoje a nechala ho samotné.


PROSTOR


Chceš svůj prostor a svůj život? Chceš odejít? Tak jdi. Jednou poznáš, že to byl hlavně tvůj prostor a tvůj život, který jsi opustil.


SOBĚSTAČNÁ


Ty jsi na ty chlapy moc soběstačná. Musíš taky někdy předstírat, že toho tolik nezvládneš.

A co tím získám? Neuteče. Ale já jo.


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
makywrite-copywriter.jpg

Díky že jste se stavili 

Píšu si pro radost. Ráda poslouchám zajímavé příběhy. Nechávám je proniknout do mých textů. Líbí se mi jejich skrytá poselství.

Nakoukněte do knihkupectví
 

JE LIBO EKNIHU, AUDIOKNIHU?
 

  • Facebook
  • Instagram
  • Black YouTube Icon
bottom of page